Equip

Institut Alba, va obrir les seves portes com a centre de psicologia i logopedia a l'any 2003 a Premià de Mar (Barcelona). Després de 18 anys d'activitat professional mantenim la mateixa il·lusió i motivació per seguir oferint a cadascú dels nostres pacients una millor qualitat de vida, a través de processos d'intervenció terapèutica personalitzada. 

Creiem en la formació continuada de tot el nostre equip, tant en psicologia clínica, psicopedagogia, logopèdia i educació especial per oferir-vos en tot moment els últims avenços tecnològics i terapèutics. Per això disposem d'espais completament acondicionats que garantitzen en tot moment la confidencialitat i comoditat necessària per oferir un servei de màxima qualitat.  

EQUIP PROFESSIONAL

Meritxell Alcaraz Forte

Directora | Psicòloga i Pedagoga Terapèutica 13.018 (COPC)

Desde petita creia fermament que la medicina era la meva vocació, però a mesura que avançava la meva carrera universitària vaig ser conscient que el meu desig real era acompanyar a les persones en el seu desenvolupament personal i emocional. Per això vaig decidir girar veles, començar de nou deixant medicina a tercer per estudiar la meva veritable passió.

M'identifico plenament amb Steve Jobs quan deia que "L'única manera de fer una gran feina es estimar el que fas".

Estimo cada pas que construïm al camí compartit anomenat vida. Sobretot, en aquell moment en els que ens adonem que no podem canviar la direcció del vent i, en canvi, no som conscients que l'únic que veritablement importa és ajustar les nostres velas per navegar i arribar al nostre destí.

Laura del Moral Fuentes

Psicòloga General Sanitària 30707 (COPC)

La  veritable escolta és l'única eina capaç d'ajudar les persones a buscar la seva millor versió, aconseguir el seu creixement personal i superar aquelles situacions que dificulten el seu desenvolupament vital. Per això vaig decidir estudiar i desenvolupar la meva carrera com a psicòloga per a orientar i acompanyar-te al llarg del camí.

Silvia Solano Selvas

Psicòloga 30542 (COPC)

Les persones som increïbles, capaces d'aconseguir tot allò que ens proposem, per a això l'acceptació és el primer pas. Per a aconseguir els objectius terapèutics serà essencial aprofundir en aquells aspectes blocadors i limitadors en la nostra vida, per això vaig decidir graduar-me en psicologia, per a ajudar a reconnectar emocions i pensaments a través d'una perspectiva integradora.

Elena Sanz Martínez

Psicòloga General Sanitària 28035 (COPC)

Aaron Beck va dir una vegada que hi ha més en la superfície del que la nostra mirada pot aconseguir, d'aquí emergeix la meva passió per la psicologia, especialment en l'àrea infantojuvenil per a despertar, connectar i resintonitzar aquelles emocions que des de la infantesa hem de treballar perquè quan siguin adults i adultes el compromís, la sensibilitat, generositat, responsabilitat i confiabilitat siguin eix motriu del seu benestar emocional.

Olga Luna Marin

Psicòloga General Sanitària 11122 (COPC)

La meva vocació per la psicologia prové de la meva creença en la capacitat que tenim per afrontar les adversitats de la vida. Tothom és capaç de trobar-se o reconnectar-se amb la seva essència mitjançant eines i un acompanyament adequat. Hem de mostrar-nos oberts a qüestionar, acceptar, ampliar i destruir per reconstruir-nos a través de noves opinions, idees, patrons i creences disfuncionals que sovint ni tan sols som conscients que ho són, aconseguint així viure de la manera més sana, empàtica i feliç possible. Conèixer-se un mateix és una feina de cada dia, de per vida; però atrevir-se a fer-ho és el millor viatge que podrem fer mai. Per aquest i molts altres motius vaig decidir dedicar-me en plenitud a la psicologia, oferint-me l'oportunitat de ser feliç fent feliços a altres persones.

Judith De Gea Martín

Logopeda 4949 (CLC)

L'aprenentatge es basa en el descobriment, en l'experimentació, la invenció i sortir de la zona de confort, encara que per a això hàgim de cometre errors. Però sobretot m'encanta que durant aquest procés el fem de manera creativa i divertida. M'encantaria poder ajudar-vos a superar aquells trastorns de comunicació, llenguatge, parla, veu, audició o altres com la deglució. Sóc una persona alegre, comunicativa amb moltíssimes ganes de millorar la qualitat de vida dels meus pacients.

María Martín Fernández

Psicòloga General Sanitària 30348 (COPC)

Al llarg dels anys m'he adonat de dues realitats, primer, que la felicitat radica en trobar un equilibri en tots els aspectes de la vida, tant personal com professional, social i familiar i segon, que no hi ha salut sense salut mental. Per aquesta raó, vaig decidir estudiar psicologia, per acompanyar i ajudar a les persones a proveir de noves estratègies i recursos perquè millorin en els aspectes emocionals, personals i socials, amb l'objectiu final que puguin afrontar nous reptes i situacions vitals de manera individual.

María Baena García

Psicòloga General Sanitaria 32168 COPC

La psicologia és una mica més que una professió, és una manera d'entendre la vida per a resoldre els problemes de comunicació entre persones. Els logopedes treballem des de l'àmbit clínic i psicopedagògic facilitant la vida de les persones, per aquests motius m'apassiona el meu treball, perquè com va dir Josep Martí, ajudar a les persones que el necessiten, no sols és part del nostre deure, sinó de la meva felicitat.

Clara Llanta Martínez

Psicóloga 32282 COPC

Mihaly Csikszentmihalyi, un dels millors psicòlegs en psicologia positiva va dir una vegada que els objectius transformen un passeig aleatori en una persecució. Quin seriosa del nostre viatge il·lusionant en aquesta vida sense objectius i metes? Per aquest motiu vaig cursar la carrera de psicologia, per a poder ajudar a totes les persones que estiguin disposades a aprendre, canviar, buscar el seu veritable jo, perquè l'essència de la vida és trobar la tranquil·litat i la felicitat.

Eva Creixell Santa-Olalla

Psicòloga 30932 COPC

No hi ha experiència més extraordinària que l'escolta activa d'aquells pensaments, inquietuds, pors, sentiments, dubtes o secrets dels pacients perquè els problemes d'avui siguin aprenentatges del demà. Per això, ser psicòloga comporta una gran responsabilitat però en realitat és un veritable privilegi.

Contacta amb nosaltres

Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre està ubicat a Premià de Mar i compta amb més de 18 anys d'experiència clínica.

Institut Alba és Centre Sanitari reconegut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Direcció: C/Gran Via 168, 2on1a 08330
Premià de Mar. Maresme (BCN)
Telèfon: 93 752 53 26 / 617 72 11 50
De Dilluns a Divendres:
Matins: de 8:30 a 14:00 H
Tardes: de 15:00 a 21:00 H
Aquest lloc web i els seus partners utilitza cookies per millorar la navegació i personalitzar la teva experiència d'usuari, així com per recopilar dades d'ús i estadístiques. Pots acceptar, rebutjar o gestionar l'ús d'aquestes galetes en tot moment a través de la nostra pàgina de galetes.
Acceptar Totes Rebutjar Personalitzar