ASSESSORAMENT A FAMÍLIES

"No tot a la vida és d’un color o d’un altre: es tracta de mirar des del cor dels altres".

TERÀPIA DE FAMÍLIA

La teràpia de família té com a objectiu millorar les relacions que existeixen en el sistema familiar. D'aquesta manera, es tracta de restablir l'equilibri perdut en els moments de conflicte, tensions o problemes de comunicació i, amb això, arribar a millorar la convivència.

DEMANDES MÉS FREQÜENTS

Els serveis que més treballem i que més ens demanen en el dia a dia en l'entorn familiar.
Dificultats de comunicació en la família
Separació o divorci (*)
Problemes de conducta en nens i adolescents
Els estils de criança, la distribució de poder i els límits
La intimitat dels fills
Rivalitat o conflictes entre germans
Rivalitat o conflicte entre pares

És així com, a partir de conèixer els diferents aspectes de dificultat de la família, s'avaluen les dinàmiques familiars i s'escolten les demandes de tots els membres de la família, tractant de modificar els patrons de comunicació i de conducta disfuncional.

En aquesta línia, poder solucionar totes aquestes situacions quotidianes que provoquen malestar o patiment en el nucli familiar i que els propis integrants del sistema de família es converteixin en el motor de canvi per a una nova dinàmica familiar que sigui funcional, més saludable i gratificant per a tots.

ASSESSORAMENT PSICOLÒGIC EN SEPARACIONS O DIVORCIS

Creiem que l’assessorament psicològic en separacions o divorcis requereix d’una atenció específica i individualitzada.

L'impacte emocional que les separacions o divorcis poden tenir sobre els fills és molt major del que podríem pensar, ja que davant ells s'obre una situació familiar desconeguda que pot derivar en pors, ansietat i inseguretat.

A Institut Alba prioritzem l'estabilitat emocional dels més petits. Per aquest motiu oferim pautes i assessorament als pares perquè els nens puguin adaptar-se amb major facilitat a la nova situació familiar i reduir així l'impacte emocional que això comporta. A més, també oferim assessorament perquè l'adult pugui assimilar la nova situació i els canvis que d'ella se'n deriven de la forma més adaptativa posible.

Contacta amb nosaltres

Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre està ubicat a Premià de Mar i compta amb més de 18 anys d'experiència clínica.

Institut Alba és Centre Sanitari reconegut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Direcció: C/Gran Via 168, 2on1a 08330
Premià de Mar. Maresme (BCN)
Telèfon: 93 752 53 26 / 617 72 11 50
De Dilluns a Divendres:
Matins: de 8:30 a 14:00 H
Tardes: de 15:00 a 21:00 H
Aquest lloc web i els seus partners utilitza cookies per millorar la navegació i personalitzar la teva experiència d'usuari, així com per recopilar dades d'ús i estadístiques. Pots acceptar, rebutjar o gestionar l'ús d'aquestes galetes en tot moment a través de la nostra pàgina de galetes.
Acceptar Totes Rebutjar Personalitzar