Equip

Institut Alba, va obrir les seves portes com a centre de psicologia i logopedia a l'any 2003 a Premià de Mar (Barcelona). Després de 18 anys d'activitat professional mantenim la mateixa il·lusió i motivació per seguir oferint a cadascú dels nostres pacients una millor qualitat de vida, a través de processos d'intervenció terapèutica personalitzada. 

Creiem en la formació continuada de tot el nostre equip, tant en psicologia clínica, psicopedagogia, logopèdia i educació especial per oferir-vos en tot moment els últims avenços tecnològics i terapèutics. Per això disposem d'espais completament acondicionats que garantitzen en tot moment la confidencialitat i comoditat necessària per oferir un servei de màxima qualitat.  

EQUIP PROFESSIONAL

Meritxell Alcaraz Forte

Directora | Psicòloga i Pedagoga Terapèutica 13.018 (COPC)

Desde petita creia fermament que la medicina era la meva vocació, però a mesura que avançava la meva carrera universitària vaig ser conscient que el meu desig real era acompanyar a les persones en el seu desenvolupament personal i emocional. Per això vaig decidir girar veles, començar de nou deixant medicina a tercer per estudiar la meva veritable passió.

M'identifico plenament amb Steve Jobs quan deia que "L'única manera de fer una gran feina es estimar el que fas".

Estimo cada pas que construïm al camí compartit anomenat vida. Sobretot, en aquell moment en els que ens adonem que no podem canviar la direcció del vent i, en canvi, no som conscients que l'únic que veritablement importa és ajustar les nostres velas per navegar i arribar al nostre destí.

Laura del Moral Fuentes

Psicòloga General Sanitària 30707 (COPC)

La  veritable escolta és l'única eina capaç d'ajudar les persones a buscar la seva millor versió, aconseguir el seu creixement personal i superar aquelles situacions que dificulten el seu desenvolupament vital. Per això vaig decidir estudiar i desenvolupar la meva carrera com a psicòloga per a orientar i acompanyar-te al llarg del camí.

Silvia Solano Selvas

Psicòloga 30542 (COPC)

Les persones som increïbles, capaces d'aconseguir tot allò que ens proposem, per a això l'acceptació és el primer pas. Per a aconseguir els objectius terapèutics serà essencial aprofundir en aquells aspectes blocadors i limitadors en la nostra vida, per això vaig decidir graduar-me en psicologia, per a ajudar a reconnectar emocions i pensaments a través d'una perspectiva integradora.

Elena Sanz Martínez

Psicòloga General Sanitària 28035 (COPC)

Aaron Beck va dir una vegada que hi ha més en la superfície del que la nostra mirada pot aconseguir, d'aquí emergeix la meva passió per la psicologia, especialment en l'àrea infantojuvenil per a despertar, connectar i resintonitzar aquelles emocions que des de la infantesa hem de treballar perquè quan siguin adults i adultes el compromís, la sensibilitat, generositat, responsabilitat i confiabilitat siguin eix motriu del seu benestar emocional.

Olga Luna Marin

Psicòloga General Sanitària 11122 (COPC)

La meva vocació per la psicologia prové de la meva creença en la capacitat que tenim per afrontar les adversitats de la vida. Tothom és capaç de trobar-se o reconnectar-se amb la seva essència mitjançant eines i un acompanyament adequat. Hem de mostrar-nos oberts a qüestionar, acceptar, ampliar i destruir per reconstruir-nos a través de noves opinions, idees, patrons i creences disfuncionals que sovint ni tan sols som conscients que ho són, aconseguint així viure de la manera més sana, empàtica i feliç possible. Conèixer-se un mateix és una feina de cada dia, de per vida; però atrevir-se a fer-ho és el millor viatge que podrem fer mai. Per aquest i molts altres motius vaig decidir dedicar-me en plenitud a la psicologia, oferint-me l'oportunitat de ser feliç fent feliços a altres persones.

Raquel Rectoret Segura

Logopeda 4932 (CLC)

L'aprenentatge es basa en el descobriment, en l'experimentació, la invenció i sortir de la zona de confort, encara que per a això hàgim de cometre errors. Però sobretot m'encanta que durant aquest procés el fem de manera creativa i divertida. M'encantaria poder ajudar-vos a superar aquells trastorns de comunicació, llenguatge, parla, veu, audició o altres com la deglució. Sóc una persona alegre, comunicativa amb moltíssimes ganes de millorar la qualitat de vida dels meus pacients.

Andrea Navarro Barceló

Psicòloga General Sanitària 30901 (COPC)

Al llarg dels anys m'he adonat de dues realitats, primer, que la felicitat radica en trobar un equilibri en tots els aspectes de la vida, tant personal com professional, social i familiar i segon, que no hi ha salut sense salut mental. Per aquesta raó, vaig decidir estudiar psicologia, per acompanyar i ajudar a les persones a proveir de noves estratègies i recursos perquè millorin en els aspectes emocionals, personals i socials, amb l'objectiu final que puguin afrontar nous reptes i situacions vitals de manera individual.

Carolina Torres Barbosa

Investigación Clínica Logopedia

La logopedia es algo más que una profesión, es una forma de entender la vida para resolver los problemas de comunicación entre personas. Los logopedas trabajamos desde el ámbito clínico y pedagógico facilitando la vida de las personas, por estos motivos me apasiona mi trabajo, porque como dijo Josep Martí, ayudar a las personas que lo necesitan, no sólo es parte de nuestro deber, sino de mi felicidad.

Anna Comas Contreras

Psicóloga Clínica 31353 COPC

Mihaly Csikszentmihalyi, uno de los mejores psicólogos en psicología positiva dijo una vez que los objetivos transforman un paseo aleatorio en una persecución. ¿Qué seria de nuestro viaje ilusionante en esta vida sin objetivos y metas? Por ese motivo cursé la carrera de psicología, para poder ayudar a todas las personas que estén dispuestas a aprender, cambiar, buscar su verdadero yo, porque la esencia de la vida es encontrar la tranquilidad y la felicidad.

Eva Creixell Santa-Olalla

Psicóloga Clínica 30932 COPC

No hay experiencia más extraordinaria que la escucha activa de aquellos pensamientos, inquietudes, miedos, sentimientos, dudas o secretos de los pacientes para que los problemas de hoy sean aprendizajes del mañana. Por eso, ser psicóloga conlleva una gran responsabilidad pero en realidad es un verdadero privilegio.

Contacta amb nosaltres

Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre està ubicat a Premià de Mar i compta amb més de 18 anys d'experiència clínica.

Institut Alba és Centre Sanitari reconegut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Direcció: C/Gran Via 168, 2on1a 08330
Premià de Mar. Maresme (BCN)
Telèfon: 93 752 53 26 / 617 72 11 50
De Dilluns a Divendres:
Matins: de 8:30 a 14:00 H
Tardes: de 15:00 a 21:00 H
Aquest lloc web i els seus partners utilitza cookies per millorar la navegació i personalitzar la teva experiència d'usuari, així com per recopilar dades d'ús i estadístiques. Pots acceptar, rebutjar o gestionar l'ús d'aquestes galetes en tot moment a través de la nostra pàgina de galetes.
Acceptar Totes Rebutjar Personalitzar