Hi ha llibres que tenen el poder de canviar-nos la manera en què interpretem les coses, que ens milloren, que fan emergir parts de nosaltres mateixos que teníem amagades.

La literatura no té per què ser simplement un espai per a desconnectar i entretenir-nos.

Institut Alba volem anar més enllà de ser el vostre centre de psicologia i logopedia de referència, a través de la lectura ens encantaria que visqueu experiències que puguin fer un tomb en la manera en quina entengueu les coses, aprenent de cadascun dels llibres que us presentem que us puguin iniciar  a l'autoconeixement del vostre món interior.

En tots ells trobareu conceptes i reflexions que treballem tant en sessions de teràpia familiar, teràpia sexual i de parella, així com en psicologia d'adults. Aquí us deixem els primers deu llibres que estem convençuts no us abandonaran per molt de temps, alguns d'ells fins pot ser que formin part de la vostra història, com ens succeeix amb els dies importants de la nostra vida.

En cadascun d'ells, trobareu l'enllaç de descàrrega perquè pugueu llegir-lo digitalment.Ens encantaria que dejaráis un comentari una vegada acabat de llegir algun d'ells, si és que no ho heu fet encara.


  1. PENSAR RÁPIDO, PENSAR DESPACIO de Daniel Kahneman
  2. EL AÑO DEL PENSAMIENTO MÁGICO de Joan Didion
  3. LOS FUERA DE SERIE (Outliers) de Malcolm Gladwell
  4. Tenemos que hablar de Kevin de Lionel Shriver
  5. Todos deberíamos ser feministas de Chimamanda Ngozi Adichie
  6. Chesil Beach de Ian McEwan
  7. El Arte de la Quietud: La aventura de no ir a ninguna parte de Pico Iyer
  8. Departamento de Especulaciones de Jenny Offill
  9. La Guerra del Arte de Steven Pressfield
  10. La Tierra De Los Abetos Puntiagudos de Sarah Orne Jewett


PORTADAS

Meritxell Alcaraz Forte

Psicóloga colegiada núm. 13.018

Directora Institut Alba - Premià de Mar (Maresme)

Prestem els nostres serveis en localitats pròximes: Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt, Cabrils, Cabrera, El Masnou, Alella, Teià, Tiana, Mataró, Montgat. També ens trobaràs en psicologia en línia.