LOGOPÈDIA

"La manera com ens comuniquem amb els altres i amb nosaltres mateixos determina la qualitat de la nostra vida."

DEMANDES MÉS FREQÜENTS

A la nostra consulta tractem patologies diferents relacionades amb els processos de la comunicació humana, el llenguatge, la parla, la veu, l'audició i altres funcions orals (respiració, masticació, succió, deglució).
Llenguatge Oral
Llenguatge Escrit
Veu
Audició
Deglució
Respiració
Masticació
Parla

ALTRES SERVEIS DE LOGOPÈDIA

Tractem les seqüeles derivades per un dany cerebral que es donen en la comunicació (afàsia, alèxia, anomia, disàrtria, etc.) o en el control motor (disfàgia). I ajudem a minimitzar el procés de deteriorament del llenguatge produït per algunes malalties neurodegeneratives.

COM TREBALLEM

Els professionals de la logopèdia treballem per tal de diagnosticar, tractar i prevenir les patologies i trastorns de la comunicació, llenguatge, parla, veu, audició i altres funcions orals com la deglució.

A Institut Alba tenim com a objectiu millorar la salut i la qualitat de vida dels més petits amb patologia del llenguatge i de la comunicació; a més d'ajudar-los en altres trastorns com empassar, beure o respirar de forma segura i eficaç i que puguin produir sons amb la veu o comprendre el llenguatge escrit, entre d'altres funcions de la comunicació i la deglució.

També som conscients de l'esforç diari que realitzen professors/es amb la seva veu, per aquest motiu des d’ Institut Alba pretenem ajudar a millorar l'ús de la veu per evitar problemes futurs.

Per dur a terme el nostre treball col·laborem de forma multidisciplinar amb altres professionals de la salut per tal d’abordar la teràpia de manera conjunta i que resulti plenament efectiva.

Contacta amb nosaltres

Institut Alba, centre de psicologia i logopèdia, és un gabinet format per un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en els camps de la psicologia clínica, la pedagogia i la logopèdia. El nostre centre està ubicat a Premià de Mar i compta amb més de 18 anys d'experiència clínica.

Institut Alba és Centre Sanitari reconegut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Direcció: C/Gran Via 168, 2on1a 08330
Premià de Mar. Maresme (BCN)
Telèfon: 93 752 53 26 / 617 72 11 50
De Dilluns a Divendres:
Matins: de 8:30 a 14:00 H
Tardes: de 15:00 a 21:00 H
Aquest lloc web i els seus partners utilitza cookies per millorar la navegació i personalitzar la teva experiència d'usuari, així com per recopilar dades d'ús i estadístiques. Pots acceptar, rebutjar o gestionar l'ús d'aquestes galetes en tot moment a través de la nostra pàgina de galetes.
Rebutjar Personalitzar Acceptar Totes